Шави ревна след жребия за плейофите в Лига Европа, уплаши се от Манчестър Юнайтед


Шави ревна след жребия за плейофите в Лига Европа, уплаши се от Манчестър Юнайтед
Снимка: GettyImages

3510 0

Наставникът на Барселона   Шави Ернандес видимо не остана очарован от жребия за плейофите в Лига Европа. Той противопостави каталунците на Манчестър Юнайтед.

Победителят ще продължи на 1/8-финалите във втория по сила Европейски клубен турнир. Първият мач между двата отбора ще е на „Камп Ноу“ на 16 февруари догодина, а реваншът седмица по-късно на „Олд Трафорд“.

Старши треньорът на Барселона Шави не остана доволен от жребия за плейофния кръг на Лига Европа, който противопостави неговия тим на Манчестър Юнайтед.

Жребият отново ни отреди най-трудния противник. Същото беше и в Шампионската лига. Манчестър Юнайтед е голям и исторически опонент - най-лошият, който можеше да ни се падне. Те израснаха много с Ерик тен Хаг и имат големи футболисти. Ще ги анализираме и ще се опитаме да се състезаваме с тях. Нужно е да се представим доста добре. Това е огромно предизвикателство за нас“, заяви Шави след жребия.

Футболистите ни най-вероятно ще са по-мотивирани срещу силен тим. Ще се опитаме да се състезаваме на терена. Да, това беше най-трудният възможен съперник. Кристиано Роналдо е фантастичен играч. Той е сред най-добрите в съвремието и все още може да прави разликата“, категоричен е наставникът на „блаугранас“.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички