Известен спортен журналист разкри бъдещето на Шави Ернандес


Известен спортен журналист разкри бъдещето на Шави Ернандес
Снимка: Getty Images

4448 0

Старши треньорът на Барселона - Шави Ернандес, ЩЕ удължи договора си с клуба, а официалното потвърждение е само въпрос на време!

Тази новина бе съобщена от известния спортен журналист Фабрицио Романо, който в сутрешните часове на 30 март "хвърли светлина" около бъдещето на 43-годишния бивш футболист на каталунците.

Шави бе назначен за наставник на Барса на 6 ноември 2021 г., а настоящото му споразумение го задържа на "Камп Ноу" до лятото на 2024 година. Романо е категоричен, че шефовете на испанския гранд вече са готови с офертата си към него, но той е напълно фокусиран върху остатъка от сезон 2022/23 и иска да подпечата титлата в Ла Лига, преди да сложи подписа си върху новото споразумение.

Какво предстои за Барселона?

В момента Барселона е лидер в първенството с актив от 68 точки - 12 пред втория Реал Мадрид (при оставащи 12 кръга до края на кампанията). Първият мач за момчетата на Шави след паузата за националните отбори е шампионатното гостуване на Елче (1 април, 22:00 часа). На 5 април (22:00 часа) пък е реваншът с Реал Мадрид от 1/2-финалите за Купата на Краля (първата среща на "Бернабеу" бе спечелена с 1:0).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Шави взе нестандартно решение за свой любимец в Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички