Байерн е силно заинтригуван от Гави, но само една причина може да го накара да мисли за раздяла с Барселона


Байерн е силно заинтригуван от Гави, но само една причина може да го накара да мисли за раздяла с Барселона
Снимка: Getty Images

6482 0

От Байерн Мюнхен са силно заинтригувани от ситуацията на Гави в Барселона, заради финансовото състояние на "блаугранас", съобщава Sky Germany. Германският клуб следи отблизо регистрацията на новия договор на играча и би бил готов да наддава за него, ако проблемите продължат в бъдеще.

Само едно условие може да накара Гави да се замисли за трансфер

И Барса, и играчът са убедени, че ситуацията му ще бъде решена това лято. Гави вече беше в полезрението на Байерн точно преди подновяването му при Барса. Германците са разговаряли с обкръжението на играча и дори са го проучили, за да направят оферта, в случай че реши да не подновява и да напусне това лято.

Гави най-накрая избра да остане на "Камп Ноу" и прие предложението, тъй като целта му е да продължи да успее в Барса. Новият треньор на Байерн Томас Тухел харесва стила на играча и германецът вече е заявил кои играчи иска за следващия сезон, за да подсили отбора.

Гави няма никакво намерение да напуска каталунците и разбира трудностите при регистрацията си заради ограничението на заплатите. Също така е вярно, че това е ситуация, която не му харесва и се надява, че ще бъде разрешена, преди клубът да подпише с нови играчи това лято. Последният сценарий не би бил разбран нито от Гави, нито от Араухо, които от известно време чакат договорите им да бъдат регистрирани. Тухел също така си е харесал и играчи на Челси, с които вече е работил.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички