Изненада: Меси помоли баща си да разговаря с Лапорта за завръщане в Барселона?


Изненада: Меси помоли баща си да разговаря с Лапорта за завръщане в Барселона?
Снимка: Getty Images/Guliver

2037 0

Нападателят на Пари Сен Жермен Лионел Меси е решил да се върне в Барселона. Това той би желал да стане факт през лятото на тази година. За целта аржентинската звезда е помолил баща си Хорхе, който е и негов агент, да разговаря отново с президента на каталунците Жоан Лапорта, твърди "ССМА".

Самият футболист води разговори с треньора на "блаугранас" Шави Ернандес и двамата обсъждат евентуалното му преминаване на "Камп ноу". В състава на "лос кулес" са в очакване бившият им капитан отново да заиграе с тях.

Световният шампион с Аржентина има договор с френския клуб до края на настоящия сезон. От ПСЖ вече потвърдиха, че се водят разговори за нов контракт с Меси, но изглежда, че той иска да продължи кариерата си другаде.

Носителят на 7 награди "Златна топка" има немалко варианти за нов клуб, но според слуховете той се е насочил към завръщане в клуба на сърцето му. Шефът на Ла Лига Хавиер Тебас обаче заяви, че няма как Меси да се върне в Барса.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички