Шави взе нестандартно решение за свой любимец в Барселона


Шави взе нестандартно решение за свой любимец в Барселона
Снимка: Getty Images

5639 0

Наставникът на Барселона - Шави, както и неговият екип са взели важно решение, което е свързано със защитника Ерик Гарсия, твърди "Relevo".

Според изданието треньорският щаб на Барселона е останал впечатлен от последните изяви на Гарсия на тренировка като опорен полузащитник. На "Камп Ноу" са убедени в неговата универсалност и Шави е взел решение да промени ролята на испанския играч в близкото бъдеще.

Гарсия, който има договор до юни 2026 година на "Камп Ноу", е бил брилянтен в тренировките на каталунския гранд напоследък. В момента той желае да демонстрира редовно уменията си като титуляр и да помогне на своя отбор да спечели трофеи.

Какво прави Гарсия специален?

22-годишният защитник се утвърди като ключов играч на Барса, откакто пристигна със свободен трансфер от Манчестър Сити през 2021 година. Футболистът се слави със страхотни умения при разиграването на топката, което го отличава от повечето централни бранители.

Испанският национал отпадна от сметките на Шави след пристигането на Жул Кунде и Андреас Кристенсен в Барселона. Той започна 32 мача през миналия сезон, а сега може да се похвали с едва 14 мача във всички турнири през настоящата кампания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: "Дъжд от пари" за Барса след подвиг на Пике.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички