Обрат: Фати е бесен на баща си, говорил против Барселона "зад гърба му"


Обрат: Фати е бесен на баща си, говорил против Барселона "зад гърба му"
Снимка: Getty Images

4693 0

Драмите около Ансу Фати от последните часове събират все по-голяма популярност във футболната общественост, след като в ранните часове на днешния ден бащата на таланта изрази негодуванието си срещу Шави и Барселона.

Бори Фати сподели ексклузивно пред Cope, че е разочарован от игровото време на сина си, което според него е по-малко и от дните, в които Лионел Меси още бе част от клуба. 

Оказва се обаче, че коментарът на родителя е бил направен "зад гърба" на нападателя, докато той самият е спал, като на сутринта е бил шокиран от изявлението на баща си.

Мислите на Фати

От Relevo споделят, че номер "10" на Барселона обмисля действията си, като един от вариантите е да излезе с официална позиция по случая, с която да се разграничи от думите на Бори.

Междувременно той вече е споделил в клубната съблекалня, че въпросният коментар не отговаря на истината, а в Испания са категорични, че е бесен.

Новите действия на Бори

По-рано през днешния ден стана ясно, че Бори е отпоследвал Барселона в социалните мрежи, а е последвал Байерн Мюнхен, който има потенциален интерес за правата на играча, но самият Ансу желае да продължи престоя си на "Камп Ноу".

Вижте позицията на бащата на Ансу Фати срещу Шави и Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички