Изненада: Не от Барселона са искали, а от ПСЖ сами предложили Килиан Мбапе на каталунците?


Изненада: Не от Барселона са искали, а от ПСЖ сами предложили Килиан Мбапе на каталунците?
Снимка: Getty Images

8265 0

Не Барселона, а ПСЖ е пожелал трансфер на своята суперзвезда Килиан Мбапе на "Камп Ноу". Това твърди френският журналист Фернандо Поло, който споделя за намеренията на клуба.

От информацията става ясно, че парижани са предложили на каталунците да се сдобият с правата на голмайстора. Причината е, че шефовете на "Парк де Пренс" не желаят той да облече екипа на Реал Мадрид през следващата година.

Трансферната сага

Мбапе се намира в заключителните 12 месеца от своя договор с ПСЖ. Той няма намерение да поднови контракта си. Това принуждава "принцовете" да търсят подходящ купувач, за да не го изпуснат без пари. В Париж обаче не искат това да е "кралския клуб".

Ливърпул, Манчестър Юнайтед и Челси са други, заинтересовани от евентуална сделка с френския гранд. "Лос бланкос" обаче все още водят в надпреварата за подписа му.

На "Камп Ноу" от своя страна предлагат размяна на 3 от ключовите си играчи - Усман Дембеле, Рафиня и Гави, за тарана, тъй като не разполагат с необходимите средства. В ПСЖ не са съгласни с подобен вариант.

Междувременно футболистът отхвърли поредна оферта на "принцовете", а целта му е ясна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички