В прегръдка с Мбапе: Ас на Реал Мадрид се забавлява с Килиан (СНИМКА)


В прегръдка с Мбапе: Ас на Реал Мадрид се забавлява с Килиан (СНИМКА)
Снимка: GettyImages

7047 0

Големият въпросителен около трансферния прозорец през това лято изглежда ще бъде дали Килиан Мбапе ще остане в ПСЖ. Договорът му с парижани изтича през следващото лято, а те не искат да го изпуснат без пари. Почти със сигурност следващият му отбор ще бъде Реал Мадрид, който е в удобна позиция и може и да почака една година.

Все пак се очаква официална оферта за "кралския клуб" към края на трансферния прозорец, за да няма възможност ПСЖ да поиска много повече пари. А "знаците" за това, че скоро Мбапе ще е на "Сантяго Бернабеу" не спират.

В момента най-много по темата се пише по повод снимка на световния шампион с Франция от 2018 година с една от младите звезди на Реал Мадрид. Става въпрос за бразилския атакуващ футболист Родриго.

Двамата са се засекли в Сардиния, Италия, във вечерта на вчерашния ден (04.08). И двамата изглеждат в отлично настроение, като бразилецът е споделил снимката в личния си профил в социалната мрежа Instagram. Съвсем наскоро пък ПСЖ предприе още едно действие спрямо Мбапе, след като преди това го махна от отбора.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички