"Истина е и съм щастлив"! Карло Анчелоти с признание за Бразилия


"Истина е и съм щастлив"! Карло Анчелоти с признание за Бразилия
Снимка: Getty Images

1776 0

Слуховете около легендарния треньор на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, свързващи го с потенциално поемане на треньорския пост в националния отбор на Бразилия, не приключват и едва ли скоро ще.

Самият наставник даде повод за нови такива с последното си изказване относно спекулациите по свой адрес. Специалистът призна, че интерес към него от ръководството на "селесао" наистина има и той го радва.

"Ще се радвам да се срещнем"!

"Истината е, че бразилският национален отбор ме иска. Това ме удовлетворява и ме прави много щастлив", споделя Анчелоти, цитиран от Фабрицио Романо и продължава.

"Не познавам президента на Бразилската футболна асоциация, но да, ако иска да говори с мен, ще се радвам да се срещнем. Има обаче договори. Искам да изпълня и уважа своя контракт, защото обичам, наистина обичам Реал Мадрид.

Анчелоти май преосмисли отказването

Дали ще се откажа, след като свърша работата си в Реал Мадрид, както споменах в миналото ли? Не мога да го потвърдя отново или пак да го кажа днес. Ще остана тук, докато Реал Мадрид ми позволява. Не е времето да мисля за бъдещето, можем да печелим титли сега", допълни още той.

В Бразилия поставят италианския специалист като приоритет за позицията национален селекционер. В тима дори са готови да изчакат до юни, до когато Анчелоти може да мисли върху предложението.

Със свое изказване пък, играч на "кралския клуб" внесе още повече напрежение в "белите" редици за потенциална раздяла с Анчелоти

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички