Обявиха и кой е номер 2 в списъка на Перес за нов треньор на Реал Мадрид


Обявиха и кой е номер 2 в списъка на Перес за нов треньор на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

7539 0

Бившият мениджър на Тотнъм и ПСЖ Маурисио Почетино е на първо място в списъка на Реал Мадрид с възможните заместници на Карло Анчелоти. Това обяви италианският журналист Джанлука Ди Марцио.

Бъдещето на Анчелоти на "Сантяго Бернабеу" е под въпрос, като ако отборът завърши сезона без трофей, той едва ли ще запази поста си. Италианският специалист е свързван с бразилския национален отбор в последно време.

Реал Мадрид е на четвртфинал в Шампионска лига, където ще се изправи срещу Челси. В първия полуфинал за Купата на Краля "белите" загубиха с 0:1 от Барселона, а в Ла Лига изостават с 12 точки от каталунците.

Втори в списъка с възможните заместници е легендата на клуба Раул Гонсалес Бланко. Треньорът на Реал Мадрид Кастилия обаче няма достатъчно опит в елитния футбол. Испанският гранд е имал интерес и към Томас Тухел, но преди дни германецът застана начело на Байерн Мюнхен. Ето как Анчелоти отговори на слуховете, че поема Бразилия. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички