Пред погледа на Анчелоти: Азар бе "смачкан физически" в тренировъчен мач с втория отбор на Реал Мадрид


Пред погледа на Анчелоти: Азар бе "смачкан физически" в тренировъчен мач с втория отбор на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

2420 0

Тежките дни за Еден Азар в Реал Мадрид изглежда, че нямат край. Белгиецът е бил "физически победен" в тренировъчен мач с отбора на Кастилия на клуба тази седмица.

Провал за Азар пред погледа на Анчелоти

Азар, който имаше известно време за почивка по време на международната пауза, след като реши да се оттегли от белгийския национален отбор след Световното първенство през 2022 г., взе участие в тренировъчен мач на Реал Мадрид в четвъртък.

В него се стигнало до смесване на първия отбор с играчи на Кастиля. Според Relevo, 32-годишният играч е бил физически далеч от темпото по време на двубоя и е имал затруднения да дриблира покрай някой от опонентите си. Наставникът на "белия балет" Карло Анчелоти е наблюдавал случващото се.

Азар участва само в седем мача във всички състезания за Реал този сезон и изглежда не влиза в дългосрочните планове на Анчелоти. Бившият играч на Челси има още една година от договора си и се съобщава, че е нетърпелив да изтече това споразумение, но спекулациите за потенциално напускане през лятото не стихват. Наскоро и самият Азар призна, че почти не си говори с Карло Анчелоти.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички