Артур: Тотнъм, Интер, Юве? Искам само в Барселона


Артур: Тотнъм, Интер, Юве? Искам само в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

1463 0

Полузащитникът на Барселона Артур Мело показа, че единственият клуб, който го интересува към момента, е настоящият му. Бразилецът коментира последните слухове за себе си, свързващи го с още големи европейски клубове като Тотнъм и Ювентус. По-рано Мело бе казал, че е поласкан от интереса на Интер, но ика да остане на "Камп ноу".

"Слухове винаги е имало, има и ще има, но моите намерения са очевидни. Интересува ме само идеята да остана в Барселона. Чувствам се комфортно и спокойно. Тук ми харесва, благодарен съм на клуба и треньорския щаб за доверието. Това е още една причина, за да искам да остана", коментира Артур, цитиран от "El Mundo Deportivo".

"Интересът на топклубовете винаги е приятен, това е позитивен момент, но мисля да прекарам много, много години в Барселона", завърши халфът. А с кой свой титуляр клубът се е разбрал за нов договор след дълги преговори вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички