Представители на Барселона са се срещнали с бащата на Вернер


Представители на Барселона са се срещнали с бащата на Вернер
Снимка: Guliver/GettyImages

1405 0

Представители на Барселона са се срещнали с бащата на голмайстора на РБ Лайпциг Тимо Вернер съобщава „Мундо Депортиво“. 24-годишният нападател е един от най-желаните футболисти в Европа, след като прави отличен сезон в с немския тим.

Той е спряган за трансфер в редица европейски грандове, но сега испанското издание съобщава, че спортният директор на Барса Ерик Абидал и асистентът му Рамон Планес са се срещнали с бащата на Вернер. Тримата са провели разговор в Германия миналия месец точно преди разрастването на пандемията от коронавирус. Немският национал често бива свързван с трансфер в лидера във Висшата лига Ливърпул. Вернер отбеляза впечатляващите 27 гола, като добави и 12 асистенции в 36 мача с РБ Лайпциг във всички турнири до момента през сезона преди футболът да бъде прекъснат от пандемията от COVID-19.

24-годишният германец има договор с РБ Лайпциг до лятото на 2023-та година, като освобождаващата му клауза е на стойност 52 милиона паунда. Той е един от вариантите за нов нападател в Барселона, ако каталунците не успея да си осигурят подписа на реализатора на Интер Лаутаро Мартинес. А ето кои са останалите опции за нападението на каталунците.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички