"Имаше разговори": Шеф в Барселона призна защо се провали завръщането на Неймар


"Имаше разговори": Шеф в Барселона призна защо се провали завръщането на Неймар
Снимка: Getty Images

1824 0

Водили ли са се преговори между Барселона и Неймар за евентуалното завръщане на бразилеца на "Камп Ноу" това лято? На този въпрос отговори спортният директор на каталунците Деко.

Преди да премине в ПСЖ през 2017-а година нападателят прекара 4 знаменити години в испанския колос. С екипа на "блаугранас" той записа 186 мача, 105 гола и 76 асистенции.

Деко признава, че каталунците са се опитали да подновят "приказката" си с фланговия състезател, но без успех. Той каза и каква е причината за провала.

"Имаше разговори с агента му. Повечето бяха с президента, но истината е, че не се стигна до реално представяне на план това да се случи. Неймар имаше много висока заплата, както и оферти от клубове от Саудитска Арабия. Беше много трудно да си го върнем при настоящия сценарий. Той е фантастичен играч", заяви шефът пред "Marca".

Какво стана?

Вместо това да се случи, 31-годишният нападател подписа със саудитския Ал Хилал за сумата от 90 милиона евро. Той записа 5 мача, 1 гол и 3 асистенции, но получи изключително тежка контузия в коляното при двубоя между Бразилия и Уругвай. Очаква се тя да го извади от игра за месеци.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички