Зидан: Поражението от Алкояно не е срамно, поемам отговорността


Зидан: Поражението от Алкояно не е срамно, поемам отговорността
Снимка: Getty Images/Guliver

1230 0

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан коментира изненадващото отпадане на тима от Купата на Краля. "Белите" бяха елиминирани от третодивизионния Алкояно, който ги победи с 2:1 в 1/16-финалите на турнира.

"Старахме се и мисля, че играчите дадоха всичко от себе си на терена. Имахме своите шансове, но когато не ги използвате, се случва това, което ни се случи. Труден момент е, защото бяхме елиминирани от Купата на Краля, но играчите наистина се стараха. Поемам отговорността за поражението. Играчите се опитаха и ако бяхме вкарали втори гол, всичко щеше да е различно. Но това е футболът, а техният вратар направи 2-3 спасявания. Но отговорността е изцяло моя", коментира Зидан след двубоя.

"Да, трябва да побеждаваме срещу такива отбори, но нашето поражение не е срамно. Това е футбол и такива неща се случват, сега се случи с нас. Ще продължим да работим, а не да полудяваме. Ако не гледате последните мачове, ние постигнахме добри резултати през този сезон. Трябва да се съсредоточим върху това, което ни предстои в близко бъдеще", допълни френският специалист. Този мач бе дебютен за вратаря Андрей Лунин. Ето колко време чака той за първия си мач с бялата фланелка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички