Кроос призна раздялата с кой треньор в Реал Мадрид го е наранила най-много


Кроос призна раздялата с кой треньор в Реал Мадрид го е наранила най-много
Снимка: Getty Images/Guliver

1196 0

Звездата на Реал Мадрид Тони Кроос винаги е говорил откровено и в последното си интервю германският полузащитник разкри симпатиите си към Хулен Лопетеги и как уволнението му от Реал Мадрид го е наранило лично.

Лопетеги пое поста, след като Зинедин Зидан подаде оставка през май 2018 г., за да сложи край на първия си престой като треньор на Мадрид. Но няколко лоши резултата, завършили с поражение от 5:1 от Барселона в края на октомври 2018 г., уволниха Лопетеги само след четири месеца работа. Но според Кроос испанският треньор е бил жертва на лош късмет и е пристигнал в клуба в труден момент.

"Уволнението на Лопетеги ме нарани най-много лично, защото той е първокласен треньор и човек. Беше ижасем момент, когато стана треньор тук. Много се зарадвах за него, когато спечели Лига Европа със Севиля. Той го заслужава “, каза полузащитникът на Реал Мадрид в интервю за германския подкаст Einfach mal Luppen.

"Той дойде в Мадрид годината след трите титли в Шампионска лига и напускането на Кристиано. Беше ясно, че няма да е лесна година", каза Кроос. Той добави: "Честно казано, усетих го много лично. Именно уволнението почувствах най-много, просто защото бях и все още съм убеден от него като треньор и като човек. Това ме огорчи наистина".

А ето как коментира провала за Купата треньорът на "белите" Зинедин Зидан. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички