И Меси с прочувствени думи към Бускетс и за престоя им в Барселона


И Меси с прочувствени думи към Бускетс и за престоя им в Барселона
Снимка: Getty Images/Guliver

4576 0

След месеци на спекулации бъдещето на Серхио Бускетс в Барселона най-накрая е предрешено. Полузащитникът ще прекрати своя период на "Камп Ноу" в края на сезона, след дълги години вярна служба за каталунския клуб. Вече е официално потвърдено, че Бускетс няма да поднови договора си с каталунците и напуска.

Емоционалните думи на Меси към бившия му съотборник

Малко след обявяването Жорди Алба вече изпрати сърдечно съобщение до Бускетс, хвалейки полузащитника за ролята му на и извън терена. Сега дори Лионел Меси се присъедини към тенденцията, пожелавайки на Бускетс всичко най-добро за новото му приключение. Той същевременно му благодари за заслугите му през времето им заедно в Барселона.

"На терена, винаги с 5, но в действителност, като играч и човек, ти си 10, Буси. Пожелавам ти всичко най-добро в твоя нов етап както на теб, така и цялото ти семейство. Благодаря ти за всичко на терена и извън него, имаше толкова много моменти, които преживяхме заедно – много добри, а някои и сложни. Те ще останат завинаги“, написа Меси в Instagram.

Сърдечното послание на аржентинеца дойде на фона на по-ранни доклади, които предполагаха, че Бускетс може да остане на "Камп Ноу", ако Меси се върне в Барселона през идното лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички