Хосеп Гуардиола обясни защо му се иска Лионел Меси да се завърне в Барселона


Хосеп Гуардиола обясни защо му се иска Лионел Меси да се завърне в Барселона
Снимка: Getty Images

3505 0

Старши треньорът на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, заяви, че се надява Лионел Меси да се завърне в Барселона, за да получи изпращането, което заслужава.

"Аз съм член на Барса и имам две места на стадиона. Надявам се, че един ден ще можем да го видим как си тръгва по начина, по който заслужава", каза Пеп в коментар пред "ESPN", визирайки шокиращото напускане на "Камп Ноу" от аржентинеца през лятото на 2021 година.

"Той беше най-великият футболист на всички времена. Това, което Барселона постигна за 10-12 години нямаше да бъде възможно без него. И не говоря само за статистиката му - говоря за влиянието му върху играта, ефективността му, красотата... всичко".

"Никой не си беше и помислял, че всичко ще свърши по този начин. Всичко се разви много бързо, той напусна поради усложнената икономическа ситуация в клуба. Надявам се, че някой ден ще мога да заема мястото си на трибуните, да стана на крака, да го аплодирам и да му кажа "сбогом" така, както Лео го заслужава", допълни още бившият наставник на каталунците.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Рафиня обясни кратко, точно и ясно дали е вярно, че напуска Барселона и ще се завърне в Англия!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички