Гуардиола: Искам Меси да завърши кариерата си в Барселона


Гуардиола: Искам Меси да завърши кариерата си в Барселона

1587 0

"Като фен на Барселона, бих искал Меси да завърши кариерата си там", обяви мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола по повод слуховете, че аржентинският футболист ще премине при "гражданите" през зимата или следващото лято.

Договорът на Меси с каталунците изтича в края на този сезон и още от януари той ще е свободен да преговаря с други клубове, като според медиите на Острова Сити са фаворити за неговия подпис.

"Казвал съм хиляди пъти, че Меси е играч на Барселона. Неговият договор изтича този сезон и не знам какво се случва в главата му. Изпитвам огромна благодарност към Барселона за това, което са направили за мен. Те ми дадоха абсолютно всичко - като юноша в академията, като играч, като треньор.

В момента Меси е играч на Барселона и трансферният прозорец е през юни и юли. Ние имаме невероятни цели, които искаме да постигнем. Това е единственото нещо, за което мислим. За другото не мога да кажа нищо", коментира Гуардиола, след като вчера подписа нов договор с Манчестър Сити, който ще го задържи на "Етихад" до лятото на 2023 година.

В същото време се засилиха слуховете, че Меси и Гризман са в конфликт, което принуди Роналд Куман да отговаря на неудобни въпроси (подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички