Голям скандал в Барселона: Левандовски не иска Лео Меси да се връща


Голям скандал в Барселона: Левандовски не иска Лео Меси да се връща
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

19432 0

Роберт Левандовски е един от четиримата играчи на Барселона, които не искат звездата на ПСЖ - Лионел Меси, да се завърне на "Камп Ноу", твърди "El Nacional".

Според изданието полският нападател се противопоставя на завръщането на Меси, тъй като му е била обещана ролята на "главен герой", когато се присъединил към каталунците миналото лято. Евентуалното завръщане на Меси може да усложни ситуацията около Левандовски.

Твърди се, че той е съобщил чувствата си на борда и се надява, че те ще оценят усилията му, откакто е пристигнал на "Камп Ноу". Има информация, че Марк-Андре Тер Щеген, Ансу Фати и Усман Дембеле също са против завръщането на Лео.

Ще видим ли Меси отново в Барселона?

Аржентинската икона в момента преговаря с ПСЖ за удължаване на договора, като настоящият му контракт изтича в края на сезона. В Барса бяха принудени да се разделят с Меси през лятото на 2021 година заради финансоите регулации на Ла Лига. Най-различни източници споменават, че най-високите нива в йерархията на каталунците правят всичко възможно да върнат обратно своя легендарен играч.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Барселона иска още един играч на Славия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички