Три абсурдни искания на Лионел Меси бавят преговорите за нов договор в ПСЖ


Три абсурдни искания на Лионел Меси бавят преговорите за нов договор в ПСЖ
Снимка: Getty Images

6714 0

Суперзвездата на ПСЖ - Лионел Меси, преговаря с управата на клуба си за подновяване на своя контракт. Аржентинецът е отправил искания към сегашния си клуб, които парижани намират за неудобни. В резултат на това Меси все още не е постигнал споразумение за удължаването на контракта си.

Абсурдните желания на Меси

Според "El Nacional" представителите на 7-кратния носител на "Златната топка" държат парижани да вдигнат заплатата на аржентинеца драстично, въпреки че той получава по 41 милиона евро на сезон.

Другото желание на Меси е отправено директно към ръководството. Аржентинецът желае управата на парижани да се нагърби с отговорността и да направи тимът по-добър, осъществявайки трансфери и набавяйки повече класни играчи.

Последното желание на аржентинеца е свързано с националния отбор на Аржентина. Меси иска да получава повече време за почивка и възстановяване, след като се завърне от лагер на "Ла Албиселесте".

Мнението на ПСЖ

Според гореспоменатия източник в ПСЖ са намерили последното искане на Лионел Меси за доста неудобно. Световният шампион в момента е в последните месеци от договора си с френския клуб. Той се присъедини към отбора през 2021 година и оттогава има 61 мача във всички турнири, като отбеляза 27 гола и направи 29 асистенции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Трите причини, поради които Меси ще остане в Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички