Ас на Реал Мадрид ще търси прошка от Флорентино Перес, за да остане на "Бернабеу"


Ас на Реал Мадрид ще търси прошка от Флорентино Перес, за да остане на "Бернабеу"
Снимка: Getty Images

4781 0

Звездата на Реал Мадрид Марко Асенсио ще търси прошка от президента на клуба Флорентино Перес, за да може да поднови договора си на "Сантяго Бернабеу", пише изданието "El Nacional".

Според информацията Асенсио не е в добри отношения с Перес, тъй като втория е бил изнервен, че футболистът все още не е подписал удължаване на контракта си с "Кралския клуб". Споменава се, че Асенсио е искал да разгледа опциите пред себе си, но вече е взел решение, че иска да остане в Мадрид.

Освен това той беше свързван и с преминаване в Барселона, което е подразнило управата на клуба. Евентуален трансфер в "блаугранас", подобно на ситуацията с Луиш Фиго, но в обратен ред, може да се окаже катастрофална за него.

Откакто се присъедини към Реал Мадрид през 2015 година Асенсио има 271 мача за клуба, като отбеляза 57 гола и направи 30 асистенции. Той е и в страхотна форма през този сезон, като има осем гола и шест асистенции в 38 мача във всички състезания.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Карим Бензема вече е №1 в топ 5 на Европа.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички