Карло Анчелоти: Не бих поел Барселона, Реал Мадрид е най-добрият клуб


Карло Анчелоти: Не бих поел Барселона, Реал Мадрид е най-добрият клуб
Снимка: GettyImages

3756 0

Старши треньорът на Реал Мадрид - Карло Анчелоти, говори преди сблъсъка от предстоящия кръг в Ла Лига между "белия балет" и Виляреал. Специалистът отчете, че възпитаниците му продължават да се отнасят съвсем сериозно с испанския елит, въпреки че са се премилили с мисълта, че няма да защитят трофея.

Италианецът отдели сериозно внимание на изминалото "Ел Класико" през седмицата, по време на което Реал Мадрид елиминира Барселона насред "Камп Ноу" след 4:0 от Купата на Краля на полуфиналите.

Специалистът отговори защо не би заменил Шави начело на каталунците, колкото и странно да звучи подобна идея. Той подчертава и наподобяващия точков актив от миналата година и сериозното подобрение на "Камп Ноу".

Барселона срещу Реал Мадрид през призмата на Анчелоти

"За мен е невъзможно да поема Барселона. Не бих променил себе си. Трябва да уважавате собствената си история и тази на клубовете. Няма да променя себе си заради никого, защото се чувствам много комфортно тук, където хората ме обичат. Това е най-добрият клуб в света.

Сезонът е много напрегнат, ще играем на пореден финал. Доволни сме, но искаме да завършим добре сезона. Имаме само по-малко от четири точки в Ла Лига от миналата година... Барселона има много повече. Всички си мислят, че ние сме отписали първенството, а всъщност мислим за него. Тези мачове помагат да имаме добра динамика и атмосфера", сподели Анчелоти преди Реал Мадрид - Виляреал.

Вижте какво каза Анчелоти за кариерата си след 4:0 над Барселона!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички