Ван Дайк след допуснатите 5 гола от Реал: Не сме роботи, грешките се наказват


Ван Дайк след допуснатите 5 гола от Реал: Не сме роботи, грешките се наказват
Снимка: Getty Images

3270 0

Защитникът Върджил ван Дайк призна, че в Ливърпул сами са си виновни за снощното тежко поражение с 2:5 от Реал (Мадрид) в Шампионска лига. Според него не е нормално да се очаква в тима да се представят "всеки път като роботи".

Ливърпул поведе с 2:0 на своя стадион "Анфийлд" снощи, но инкасираха за първи път в историята си пет гола като домакини в клубните турнири на УЕФА. Нидерландецът не оспори поредното си бледо представяне, но смята, че неговите грешки трябва да се очакват, тъй като "всички на терена са само хора, не роботи".

"Във всички отбори, в цялата Шампионска лига, има качествени играчи. И те могат да те накажат, могат да накажат грешките, които правиш. Това се случи и през второто полувреме и това много ясно може да се види. Това са грешки, които не трябва да правим, но се случва във футбола", каза Ван Дайк.

"He сме роботи. Понякога се случват грешки, ясно е. Единственото нещо, което можем да направим, е да се поучим от тях и да се съсредоточим върху следващия мач. И да се надяваме, че няма да се случи отново", допълни бранителят.

"Юрген Клоп ни каза, че първото полувреме, което направихме, е най-доброто – с изключение на двата гола за 2:2. Това са най-добрите ни 45 минути за целия сезон. През второто просто Реал направи всичко, каквото иска", завърши футболистът, често сочен за най-добрия на своя пост в света. А ето кои са петте най-тежки загуби на Ливърпул в евротурнирите. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички