Гарет Бейл пресъздаде най-добрия си момент за Реал в своята всекидневна (ВИДЕО)


Гарет Бейл пресъздаде най-добрия си момент за Реал в своята всекидневна (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

1641 0

Атакуващият футболист на Реал Мадрид Гарет Бейл пресъздаде вероятно най-добрия си момент с екипа на "кралския клуб" в своята всекидневна. Става въпрос за първото попадение на уелсеца във финала на Шампионска лига през сезон 2017/18, когато бе сломен настоящият европейски клубен шампион Ливърпул.

При резултат 1:1 Бейл се разписва чрез магическа задна ножица в 63-ата минута, с която извежда своя тим напред в резултата. Това обаче не бе всичко за този двубой, защото 30-годишният Бейл вкара още един гол в мача, дошъл след изстрел от далечна дистанция и грешка на Лорис Кариус.

Първото попадение обаче е незабравимо и със сигурност ще остане в спомените както на Бейл, така и на "белите" привърженици, въпреки че по-голямата част от тях вече не желае да вижда уелсеца на "Сантяго Бернабеу". Може би и за да им напомни - той пресъздаде превъзходния ножичен гол в своята всекидневна (можете да видите изпълнението във видеото по-долу). Междувременно, Флорентино Перес има грандиозни планове за Реал Мадрид по случай юбилей.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички