Гарет Бейл не се свени, влезе и в публичен конфликт с Реал Мадрид


Гарет Бейл не се свени, влезе и в публичен конфликт с Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Gulliver

3806 0

Отношенията между Реал Мадрид и Гарет Бейл никак не са добри в последно време, а и уелсецът изглежда, че дори вече няма намерение да го крие. Пред Sky Sports уелският национал призна, че е обмислял напускане, но нещата се правят трудни от клуба и всичко е техните ръце.

Все още искам да играя и имам договор с Реал Мадрид. Клубът трябва да вземе решение и се надявам нещо да се случи. Искам да играя, да мога да направя повече и истината е, че клубът затруднява всичко”, коментира Бейл, като дори обяви, че е готов да се завърне и във Висшата лига при подходящо предложение.

"Да напусна Реал Мадрид? Това е въпрос, който трябва да насочите към клуба. Исках да напусна през миналия сезон и имаше проект, който ми хареса, но всичко беше блокирано в последната секунда. Всичко е в ръцете на клуба", добави уелският футболист пред Sky Sports.

На въпрос относно разликите между Уелси и Мадрид, Бейл беше откровен и ясен: „Когато дойда тук, се чувствам много щастлив, много удобно, чувствам се добре дошъл. Казаното в Мадрид не ме засяга, честно казано, имам опит да се справя с това. На 31 години съм и съм в добра форма. Искам да играя футбол, мотивиран съм да го направя, но клубът е този, който контролира всичко. Имам договор и трябва да изчакам да видя какво ще стане". Едно от последните решения, с които шокира Бейл е да не играе в реванша срещу Манчестър Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички