Зидан: Бейл предпочете да не играе срещу Манчестър Сити


Зидан: Бейл предпочете да не играе срещу Манчестър Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1859 0

Вчера стана ясно, че Гарет Бейл няма да попадне в състава на Реал Мадрид за реванша от осминафиналната фаза на Шампионската лига срещу Манчестър Сити. На днешната пресконференция преди сблъсъка треньорът на „Кралския клуб“ Зинедин Зидан даде обяснение за отсъствието на уелсеца от групата за мача.

Френският специалист разкри, че е оставил Бейл извън състава за мача със Сити, тъй като офанзивният футболист не е пожелал да вземе участие в срещата. „Бейл е играч на Реал Мадрид, нищо не се е променило и аз уважавам това. Много неща се изписаха и изговориха, но аз и той сме в едни нормални взаимоотношения между играч и треньор. Имахме личен разговор, но мога единствено да кажа, че той предпочете да не играе, другото си е между мен и него“, заяви Зинедин Зидан.

Треньорът разкри и очакванията си за сблъсъка с тима на Пеп Гуардиола. „Отборът е добре, тъй като се подготвяхме за този мач. Знаем, че сме в неизгодна позиция, но тази среща ще бъде като още един финал за нас и ще се опитаме да изиграем добър мач. Нямам представа какво ще се случи утре, но това ще бъде хубав двубой между два много добри отбора. Трябва да изиграем четири финала, ако искаме да стигнем до края“, добави Зинедин Зидан.

А ето какво каза Каземиро по повод решението на Гарет Бейл да не вземе участие в срещата със Сити.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички