Агентът на Ван де Беек: Той бе спазарен за Реал Мадрид


Агентът на Ван де Беек: Той бе спазарен за Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

1692 0

Агентът на полузащитника на Манчестър Юнайтед Дони ван де Беек разкри как пандемията от коронавирус е попречила на неговия клиент да си уреди трансфер в Реал Мадрид. Във вчерашния ден „червените дяволи“ официално обявиха трансфера на холандеца в тима, но само преди няколко месеца бъдещето на халфа е било свързано със „Сантиаго Бернабеу“.

„Много отбори се интересуваха от Ван де Беек. Реал Мадрид, Барселона, Ювентус, Арсенал… През март всичко бе уредено за негов трансфер в Реал Мадрид, но пандемията от коронавирус отложи всичко. Клубовете нямаха приходи, те не можеха да продават, всичко се промени. Мисля, че трансфер в Манчестър Юнайтед беше правилното решение. Юнайтед силно го желаеха, те са печеливш отбор и искат да се върнат на победния път“, заяви агентът на Ван де Беек Сяак Сварт пред ‘Sportwitness’.

23-годишният холандец бе с ключово значение за достигането на Аякс до полуфиналната фаза на Шампионската лига през сезон 2018/19. През изминалата кампания той се отчете с 10 гола и 11 асистенции в 37 мача за холандския гранд. А ето с кой специален номер ще играе Ван де Беек в Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички