Манчестър Юнайтед изпраща оферта за играч на Реал Мадрид


Манчестър Юнайтед изпраща оферта за играч на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

1324 0

Бъдещето на Серхио Регилон изглежда е далеч от Реал Мадрид. Защитникът направи много добър сезон в Севиля, където бе под наем, но изглежда, че и това не е убедило Зинедин Зидан да разчита на него. Дори тази вечер бранителят може да направи своя дебют за националния отбор на Испания, след като получи първа повиквателна.

От Севиля искат да вземат Регилон за още един сезон под наем, но предложението от Манчестър Юнайтед може да осуети плановете им. "Червените дяволи" искат да го вземат за постоянно, информира AS. Юнайтед се стреми засили конкуренцията на левия бек, където Солскяер има само Люк Шоу и тийнейджъра Брандън Уилямс. За Регилон това е примамлива оферта, защото на практика ще му бъде осигурено стартово място на „Олд Трафорд“, който също се завръща в Шампионска лига.

От Мадрид пък не е изключват варианта да направят нещо подобно на операцията, която отведе Алваро Мората в Ювентус - трансфер за около 25 - 30 милиона евро, но с опция за обратно изкупуване, записана в договора. А дали Реал Мадрид ще привлича нови играчи през лятото - вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички