Гарет Бейл е болен, може и да пропусне мача с Леванте


Гарет Бейл е болен, може и да пропусне мача с Леванте
Снимка: Getty Images/Gulliver

1268 0

Звездата на Реал Мадрид Гарет Бейл бе изпратен у дома по време на днешната тренировка на „Кралския клуб“. Уелсецът има гастроентерит и от клуба са притеснени, че вирусът може да се разпространи в състава.

Крилото пристигна за тренировка в сряда, но бе отпратен заедно с нападателя Лука Йович, на когото също му бе заръчано да си остане у дома. Мениджърът Зинедин Зидан се опитва да държи състава си здрав за предстоящото гостуване на Леванте през уикедна. Все още не е ясно дали Бейл и Йович ще бъдат здрави за двубоя, като има голяма вероятност и двамата да пропуснат въпросната среща. Реал Мадрид трябва задължително да търсят трите точки в мача с Леванте, след като Барселона „им дишат във вратовете“ и са само на точка зад тях.

Гарет Бейл пропусна редица срещи на „белия балет“ по различни причини през този сезон. Уелсецът стартира в последните два мача на Реал Мадрид в първенството срещу Осасуна и Селта и дори и да пропусне двубоя с Леванте, по-важното за тима ще е той да е на линия за домакинството на Манчестър Сити в Шампионската лига през идната седмица. А ето защо Бейл направи Зидан виновник в съблекалнята на Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички