Нищо ново: Зидан пак недоволен от Бейл


Нищо ново: Зидан пак недоволен от Бейл
Снимка: Getty Images/Guliver

3210 0

За никого вече не е изненада, че тренцьорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан редовно оставя Гарет Бейл извън състава на тима. Французинът не е доволен от представянето на крилото по време на тренировките на клуба, като уелсецът не дава всичко от себе си по време на заниманията на отбора откакто се възстанови от контузия на глезена.

Бейл не е бил в състава на Реал Мадрид от 22-ри януари. Той пропусна двубоя срещу Валядолид заради контузия, но бе извън състава и за срещите с Реал Сарагоса, Атлетико Мадрид и Реал Сосиедад, като това беше изцяло решение на Зинедин Зидан. Отношенията между двамата отново се влошиха, като това не е нищо ново. След като Зидан се завърна в столицата на Испания през март миналата година, двамата на няколко пъти влизаха в конфликт, след което подобряваха взаимоотношенията си.

През лятото Гарет Бейл бе близо до трансфер на Китай, но след като сделката пропадна, той бе един от основните играчи на Зинедин Зидан през първата част от кампанията. Френският наставник не е изключил възможността да върне уелсеца в първия тим, но за да се случи това, той трябва да подобри представянето си. А ето каква изцепка направи Бейл преди няколко дни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички