Футболната общност показа подкрепата си към Едуардо Берисо


Футболната общност показа подкрепата си към Едуардо Берисо
Снимка: Gulliver/GettyImages

1022 0

Шокиращата новина, че треньорът на Севиля Едуардо Берисо е болен от рак на простатата, обиколи целия свят и сега всички фенове на най-великата игра се обединиха в подкрепа на специалиста.

Един от първите, които пожелаха успех в битката с коварната болест на треньора бе бившият спортен директор на Севиля Мончи. 

"Имай сила, тренер. Ти си най-добрият в това да не се предава. Прегръдка от едно червено-бяло сърце", написа Мончи.

"Няма да ти липсва никаква подкрепа и любов по време на битката ти с това заболяване. Пожелавам много кураж на теб и цялото ти семейство", бяха думите на бившия треньор на тима Унай Емери.

"Животът ни удря тежко, за да ни покаже това, което наистина има значение. Всички сме с теб, Берисо", написа пък капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос.

Окуражителни постове бяха споделени в социалните мрежи и от Ливърпул, Селта Виго, Атлетик Билбао, Виляреал и много други отбори.

"Ти ни научи да се бием в тежки битки. В стотици битки. И никога не ни позволи да се предадем. Сега е твой ред, тренер", написа бившият играч на Берисо Сержи Гомес.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички