ПСЖ избира от двама за заместник на Емери


ПСЖ избира от двама за заместник на Емери
Снимка: Getty Images/Gulliver

2004 0

16 победи, две равенства и нито една загуба. Вкарани голове - 71, допуснати - 10. Това е невероятната статистика от началото на сезона на ПСЖ, което обаче може да се окаже недостатъчно, за да запази работата на треньора Унай Емери.

Според изданията в Европа най-скъпият играч в света Неймар е сред главните виновници за това да има напрежение върху бившия наставник на Севиля, въпреки че специалистът отрича.

"За мен е най-важно това, което се случва на терена. Какво се случва отвън не е толкова важно", сподели Емери след победата с 4:1 над Нант през уикенда.

От началото на сезона обаче се заговори за това, че турнирът Шампионска лига ще реши бъдещето на Емери. Ако той успее да изведе ПСЖ до най-високото европейско стъполо, то той ще запази поста си. 

Собствениците на клуба обаче не са сигурни, че именно Емери ще изведе тима толкова високо и за това се оглеждат за резервни варианти за треньор. Най-спряганото име в момента е това на Жозе Моуриньо, който допълнително подклади страстите, когато каза, че Манчестър Юнайтед не е последният отбор, който води.

Другият набелязан е Масимилиано Алегри. Треньорът на Ювентус изведе тима на два пъти до финал в Шампионска лига и въпреки че загуби и двата, той се доказа като голям тактик в Европа. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички