Депай: Не съм свикнал на подобно игрово време, бях основен голмайстор на тима


Депай: Не съм свикнал на подобно игрово време, бях основен голмайстор на тима
Снимка: Getty Images

2897 0

Нидерландският национал Мемфис Депай говори след победата над Елче в последния кръг преди почивката заради националните отбори. Той говори за новата си роля в Барселона спрямо миналия сезон и отчете факта, че иска по-голямо игрово време.

Нидерландецът започна титуляр при победата над Елче и дори реализира едно от попаденията. Ето какво каза той пред ESPN:

"Очаквам с нетърпение мачовете с националния отбор. Играх по-малко от обикновено напоследък, а това не е нещо, с което съм свикнал. Но тук знам, че ще играя и съм допълнително мотивиран и благодарен.

Само два пъти бях титуляр в Ла Лига в последните седмици. Не е достатъчно. Бях заменен след 60 минути, а на мен ми се иска да играя повече.

Имаше интерес от други клубове и прецених опциите си, но реших да се боря в Барселона. Бях водещ голмайстор заедно с Обамеянг. Обичам конкуренцията и не бягам от нея. Щастлив съм, че съм в Барселона".

Националният отбор на Нидерландия се подготвя за предстоящите си две срещи от Лигата на нациите срещу Полша на 22 септември и Белгия на 25 септември.

Вижте какъв баланс отчетоха каталунците за финансовата година!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички