Звезда на Реал Мадрид отсече: Бензема е незаменим за отбора ни!


Звезда на Реал Мадрид отсече: Бензема е незаменим за отбора ни!
Снимка: Getty Images

2887 0

Нападателят на Реал Мадрид Родриго обяви, че звездата на тима Карим Бензема е незаменим. Младият бразилец поведе атаката на „лос бланкос“ в дербито срещу Атлетико Мадрид при отсъствието на французина. Той откри резултата при успеха с 2:1 над „дюшекчиите“ на „Уанда Метрополитано“.

21-годишният кариока влезе в ролята на заместник на Бензема, който отсъства заради травма и се очаква да е на линия след паузата за националните отбори. Той се отчете с 3 гола и 2 асистенции в последните 4 срещи в Ла Лига.

Винаги съм имал увереност, но миналия сезон вкарах повече голове в края (на кампанията), а сега ги вкарах още в началото, което е добре. Предстои много добър сезон и искам да продължа така, защото мога да стана още по-добър. Невъзможно е да заменя Бензема, но се опитвам и мисля, че се справям добре. Трябва да кажа, че правя нещата по различен начин спрямо него, променихме стила на игра.", отговори Родриго на въпрос колко му е било трудно да замени Бензема в интервю за „Movistar+“

Защитникът Дани Карвахал обяви, че Родриго е дал на Реал Мадрид "криле в атака", въпреки че Бензема е "фундаментален" за отбора.

Кралете спечелиха всичките си девет мача този сезон във всички турнири и те са единственият отбор в петте най-добри лиги на Европа с перфектен рекорд.

Много сме щастливи. Започнахме сезона на 100 процента, като спечелихме всичко“, заяви още Родриго.

А ето какво обяви Татко Карло след триумфа в дербито на Мадрид и по адрес на Бензема.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички