В Испания: Килиан Мбапе не е затворена страница за Реал Мадрид


В Испания: Килиан Мбапе не е затворена страница за Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

1790 0

Само преди няколко седмици, преди да бъде обявено удължаването му с Пари Сен Жермен, Килиан Мбапе заемаше практически цялото футболно медийно пространство във Франция и Испания. Всички логично искаха да знаят какво ще е бъдещето им. Оттогава, разбира се, нещата се промениха и бъдещето на крилото вече не беше тема, която отприщва тълпите...

Но не продължи много дълго. По-специално в Испания, където разкритията на отбора за известния му договор от само две години, а не три, отново дадоха "хляб" за устите на журналистите. Оттогава испанските медии вече си представят Реал Мадрид да се завърне в атака сравнително бързо за бившия футболист на Монако.

Важно уточнение, обаче, има: Реал Мадрид е твърдо решен, че няма да даде всичко, за да притежава Килиан Мбапе. Какво значи това? 

"Белия балет" бе готов да даде колосална сума, но това вече не е така. Флорентино Перес не е спирал да харесва изявите на младока, който дори след 2 години едва ли ще е загубил таланта си, но определено ще има много повече опит. Шефът на Реал бил готов да изчисти "имиджа" на Мбапе и да му предложи нов договор, след две години, когато нападателят ще е на 25. 

По този начин Marca уточнява, че ако възникне възможността той да бъде вербуван на разумна цена, тя ще бъде ясно проучена. Но времето, когато Мбапе беше основната и единствена цел на Реал Мадрид, приключи и "Лос Бланкос" ще се обърнат към други имена, ако ПСЖ и/или нападателят са твърде алчни. Вече няма да има астрономическо предложение, както беше това лято например, и следователно Мбапе знае какво да очаква, ако иска да стане час от Реал Мадрид един ден.

Вижте още: Неймар скочи да защитава Винисиус в социалните мрежи (СНИМКА)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички