Футболист на Манчестър Сити се разбра за личните си условия с Барселона


Футболист на Манчестър Сити се разбра за личните си условия с Барселона
Снимка: GettyImages

4832 0

Десният краен бранител на Манчестър Сити Жоао Кансело е постигнал договорка с ръководството на Барселона за личните си условия, съобщи журналистът Фабрицио Романо.

29-годишният португалец е твърдо решен да смени "Етихад" с "Камп Ноу" и сега предстоят финални разговори между двата клуба, в които да бъдат уточнени детайлите по сделката.

Романо допълва, че каталунците ще използват част от парите, които ще получат от трансфера на Усман Дембеле в ПСЖ, за да финансират закупуването на десния бек.

Кансело има контракт с "гражданите" до лятото на 2027-а година, а порталът "Transfermarkt" оценява качествата му на точно 50 милиона евро.

През пролетния дял от сезон 2022/23 Жоао бе пратен под наем в Байерн Мюнхен, където се отчете с 1 гол и 6 асистенции в общо 21 мача във всички турнири. Иначе, Сити го купи от Ювентус през месец август 2019-а (за 65 млн. евро) и с небесносиния екип той успя да натрупа 154 двубоя (9 попадения и 22 голови паса).

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Не можем да направим нищо": Разочарованият Шави призна - Усман Дембеле напуска Барселона и отива в ПСЖ!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички