Сагата се заплита! Челси и Барселона ще пробват да „отмъкнат“ Мбапе от лапите на Реал Мадрид


 Сагата се заплита! Челси и Барселона ще пробват да „отмъкнат“ Мбапе от лапите на Реал Мадрид
Снимка: Getty Images

6148 0

Сагата около суперзвездата Килиан Мбапе се заплита. Ясно е, че „младият шампион“ иска да напусне ПСЖ в посока Реал Мадрид.

Това обаче не пречи на други европейски грандове да се включат в наддаването за 24-годишния голаджия. Поредните такива са Челси и Барселона, които влизат в играта, предава агенция „ДПА“. Офертите им са за трансферна сума и размяна на играчи.

Наскоро се появи информация, че Килиан е желан под наем и от Ливърпул. Иначе най-доброто предложение до ПСЖ за правата му към момента е от Саудитска Арабия. Ал Хихал дава 300 млн. евро, за да го купи. Самият Мбапе обаче не иска и да чуе за трансфер в този клуб.

Според изданието близки до собственика на Челси Тод Боели правят всичко възможно да отправят приемлива оферта за Мбапе. Барселона също работи в тази посока. Твърди се, че Ал Хилал не се отказал и ще пробва отново да съблазни френсккия стрелец.

В ПСЖ обаче подозират, че Килиан е водил тайни преговори с Реал Мадрид и затова реже всички останали оферти. Според агенцията, Мбапе се кани да премине на „Сантяго Бернабеу“ като  свободен агент, като това ще му донесе и бонус от „кралете“ в размер на 160 млн. евро.

Припомняме, че Мбапе отказва да поднови договора си с ПСЖ. Така през следващото лято той ще стане свободен агент, но от „Парк де Пренс“ не искат да останат с пръст в уста.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Мбапе взриви социалните мрежи с намек за бъдещето си: Феновете са изумени

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички