Флорентино Перес с отговор "на улицата" дали и кога ще вземе Мбапе в Реал Мадрид (ВИДЕО)


Флорентино Перес с отговор "на улицата" дали и кога ще вземе Мбапе в Реал Мадрид (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2629 0

Докато всички футболни хора, които се интересуват от Реал Мадрид и Килиан Мбапе се чудят дали ще има щастлив край между двете страни, то отговорът дойде по неочакван начин. Президентът на "белия балет" Флорентино Перес даде отговора, след като получи въпрос от фен на тима за френската звезда.

Мбапе в Реал? Да, но не тази година.

На въпрос на привърженик на мадридчанина улицата дали ще бъде привлечен в Реал Мадрид Перес отговори: "Да, но не тази година".

Мбапе се превърна в нещо като мания в Реал Мадрид от години. От клуба бяха близо до подписването на 24-годишната суперзвезда миналото лято, когато договорът му с ПСЖ беше на прага на изтичане. Победителят от Световното първенство по футбол през 2018 г. обаче направи шокиращ обрат и поднови договора си парижани. Новата сделка на Мбапе с ПСЖ е до 2024 г. с опция за удължаване с още дванадесет месеца, при условие че играчът даде съгласието си.

Според последните информации в медиите че нападателят не желае да задейства тази опция и планира да напусне ПСЖ като свободен агент през следващата година, като според съобщенията Реал Мадрид е в режим на изчакване. От думите на Перес можем само да гадаем за намеренията му и дали ще привлече Мбапе точно през 2024 година. По-рано се появи информация, че Мбапе дори се е извинил на Перес за решението си преди година.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички