Вече далеч от Реал, НО: Бейл пак вбеси феновете - отговори с "Меси" вместо "Роналдо" (ВИДЕО)


Вече далеч от Реал, НО: Бейл пак вбеси феновете - отговори с "Меси" вместо "Роналдо" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2590 0

Въпреки че вече от доста време Гарет Бейл не е част от Реал Мадрид, той отново успя да подразни феновете на "кралския клуб". В края на престоя му на "Сантяго Бернабеу" често успяваше да го прави, а най-върховото му постижение бе обявените му приоритети: "Уелс. Голф. Реал Мадрид. В тази последователност".

Този път той участва в блиц въпроси, на които трябваше да отговаря бързо. Един от тях гласеше: "Най-добрият футболист, който е печелил Шампионска лига, е?". И не последва отговор Кристиано Роналдо или някой от другите му бивши съотборници в Реал, с които записа паметни успехи.

Дори напротив. Гарет Бейл посочи големия съперник на Роналдо в индивидуален план, както и легенда на Барселона - вечния враг на "кралския клуб" в отборен план, Лионел Меси.

Друг любопитен момент е прогнозата на уелсеца за предстоящия финал в най-престижния европейски клубен турнир. Прогнозата му за точен резултат е 5:0 в полза на Манчестър Сити срещу Интер.

 

Въпросният мач ще се състои в Истанбул, на Олимпийския стадион "Ататюрк". Той ще започне в 22:00 часа българско време с първия съдийски сигнал на Симон Марчиняк. Ще можете да следите финала в Шампионска лига Манчестър Сити - Интер НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички