Килиан Мбапе се извини на Перес за предателството, приеха ли обаче покаянието в Реал Мадрид?


Килиан Мбапе се извини на Перес за предателството, приеха ли обаче покаянието в Реал Мадрид?
Снимка: Getty Images

4004 0

Суперзвездата на ПСЖ - Килиан Мбапе, се опитва да остави вратата на "Сантяго Бернабеу" отворена за себе си през следващата година.

Голмайсторът на парижани е поднесъл лично извинение на президента на "кралете" Флорентино Перес за отказа си да облече фланелката на клуба на два пъти, информира "Relevo".

Трансферната сага

Мбапе бе считан за сигурно ново попълнение на испанския гранд през лятото на миналата година, когато договорът му с "принцовете" изтичаше. Той обаче взе изненадващо решение да промени намеренията си на 380 градуса, подписвайки нов контракт с настоящия си клуб с продължителност 2 + 1 години и значително подобрени параметри.

Това остави всички на "Сантяго Бернабеу" безмълвни и навлече солидна доза критики на сметката на тарана. Гневна реакция бе уловена и от самия Перес, който беше категоричен, че футболистът ще съжалява за решението си.

Обрат в отношенията

Въпреки всичко това, гореспоменатото издание съобщава, че извинението е било прието от президента на "лос бланкос", който подновява опитите си да привлече 24-годишния голаджия.

"L'Equipe" пък споделя, че френският национал няма намерения да активира допълнителната година от договора си. Това дава възможност на Реал Мадрид да си го подсигури като свободен агент следващата година.

Междувременно Мбапе счупи пореден рекорд във Франция.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички