"Реал Мадрид не може да плати заплатата на Мбапе"


"Реал Мадрид не може да плати заплатата на Мбапе"
Снимка: Getty Images/Gulliver

2614 0

Френският футболен анализатор Пиер Менес заяви в интервю за ‘Reservists’, че нито един отбор в света не може да си позволи да вземе нападателя на Пари Сен Жермен Килиан Мбапе. Френският футболист е обект на безкрайни спекулации, които го пращат в тима на Реал Мадрид в близко бъдеще.

21-годишният играч все още не е подновил договора си с настоящия си тим и се очаква да има много напрежение по линията Париж-Мадрид в следващите няколко години. Въпреки това Пиер Менес не вярва, че трансфер на Мбапе в „Лос Бланкос“ е реалистичен, след като парижани нямат никакво намерение да продават младата си звезда. Освен това той смята, че Реал Мадрид не може да си позволи трансферната сума и заплатата на французина. „Те нямат необходимите пари, за да платят на ПСЖ и да покрият заплатата на Мбапе. Катарските собственици има финансовата мощ да задържат Мбапе. Мисля, че той иска да спечели Шампионската лига с ПСЖ и за него би било от голямо значение да направи това с екипа на парижани“, заяви Менес.

Много от привържениците на Пари Сен Жермен се надяват Менес да е прав и Мбапе да спечели Шампионската лига с фланелката на френския шампион. А ето на какво са готови парижани, за да запазят своя футболист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички