Бивш агент на Неймар: Перес мечтае да го види в Реал Мадрид


Бивш агент на Неймар: Перес мечтае да го види в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images/Guliver

3124 0

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес все още мечтае да види Неймар с екипа на "белия балет". Това заяви бившият агент на бразилската звезда Вагнер Рибейро. По думите му, през май 2019-а Перес в прав текст му е заявил, че все още се надява да привлече Неймар на "Сантяго Бернабеу".

"Неймар искаше Барселона (докато беше в Сантос - бел. ред.)", споделя Рибейро пред ESPN. "Направих всичко възможно да го отведа в Реал Мадрид, доведох трима от директорите на Реал в Сао Пауло. Те прекараха 15 дни в офиса ми, заедно с Неймар и баща му, опитвайки се да го убедят да подпише с Реал."

Флорентино мечтае за Неймар

"Флорентино мечтае да привлече Неймар. Миналата година, през месец май, отидох в офиса на Флорентино и той ми каза, че все още таи тази мечта", добави още бившият агент на Неймар. Бразилецът прекара четири години на "Камп Ноу", преди да подпише с Пари Сен Жермен в рекордната сделка за 222 млн. евро през лятото на 2017-а.

През последните месеци все по-усилено се спекулира за бъдещето на бразилеца, като се спрягат както бившият му клуб Барселона, така и вечният враг на каталунците - Реал Мадрид. След кризата от COVID-19 специализираният сайт Transfermarkt.com оценява Неймар на 128 млн. евро, като отстъпва сериозно на своя съотборник Килиан Мбапе, чиято цена е 180 милиона.

Наскоро бившият президент на Барселона Емили Русо заяви, че има вероятност Неймар да се върне на "Камп Ноу". В същото време обаче испанските медии твърдят, че бразилецът ще взима двойно по-малко в Барселона, отколкото сегашната му –(подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички