Флорентино има план "Б", ако Мбапе не облече фланелката на Реал Мадрид


Флорентино има план "Б", ако Мбапе не облече фланелката на Реал Мадрид
Снимка: Guliver/GettyImages

2291 0

Въпреки че преди няколко седмици "Marca" обяви, че има сделка между Реал Мадрид и Монако за Килиан Мбапе, изглежда, че френският младок е по-близо до ПСЖ. Оттам предлага изключителни условия на нападателя, а баща му от месец и половина се опитва да го убеди да премине в Париж, най-вече зарди тлъстия бонус, който ще прибере от френския гранд.

Дори Мбапе да не облече фланелката на Реал Мадрид, Флорентино Перес има резервен план. Според "Daily Record", това е звездата на Челси Еден Азар, който в момента лекува контузия.

Въпреки че новината изглежда силно преувеличена заради нежеланието на лондончани да се разделят с белгийския магьосник, действително Флорентино Перес неведнъж обеща на "Сантиаго Бернабеу", че скоро ще има нов "галактико" в състава на Зинедин Зидан. Това трябваше да е Килиан Мбапе, но в момента това изглежда по-скоро илюзия.

Сред кандидатите за нова звезда в Реал Мадрид е и Пауло Дибала, но и той изглежда обречен да остане в Ювентус, особено след като получи фланелката с №10.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички