400 милиона?!? ПСЖ се разбра и с Монако, и с Мбапе - трансферът е факт


400 милиона?!? ПСЖ се разбра и с Монако, и с Мбапе - трансферът е факт
Снимка: Guliver/GettyImages

3273 0

Реал Мадрид няма да привлече Килиан Мбапе, след като нападателят на Монако, в крайна сметка, е подписал договор с ПСЖ, гръмна "Marca", само два дни след като френската национлна телевизия "TF1" обяви, че парижани са на път да вземат 18-годишния младок.

"Marca", които обявиха, че Реал и Монако имат договорка за 160 + 20 милиона за Мбапе, обясни, че ПСЖ са контрирали офертата на "белия балет' и предлагат 180 милиона голмайстора на "монегаските" през 2017 година.

В основата на трансфера е бащата на Мбапе, който от месец има договорка с ПСЖ, но убеждаваше своя син, че трябва да избере френския гранд пред Реал Мадрид. Самият играч е искал да играе в "кралския клуб", тъй като това е мечтата му от дете, но е бил убеден, че Париж - градът, в който е роден, е правилното място за него. Освен това условията и за бащата, и за Килиан са много по-добри от тези, предложени от испанския шампион.

Шокиращата развръзка по казуса "трансфера на Килиан Мбапе" се очаква в следващите дни, а ако ПСЖ действително обяви привличането на френския национал, ще прескочи сумата от 400 милиона евро за трансфери само на двама играчи - нападателя на Монако и Неймар. За бразилския ас на Барселона бяха платени 222 милиона евро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички