FIFA "The Best" разрази огромен скандал в Реал Мадрид, Барселона го спуква от подигравки


FIFA "The Best" разрази огромен скандал в Реал Мадрид, Барселона го спуква от подигравки
Снимка: Getty Images

4862 0

В понеделник вечер Световната футболна централа - ФИФА, раздаде станалите традиционни в последните години награди - "The Best", като логично бе награден и "Най-добрият футболист" сред мъжете в целия свят.

Наградата за втори път в кариерата си получи Лионел Меси, който бе триумфирал на церемонията и през 2019 г., а сега зад себе си остави френските суперзвезди - Килиан Мбапе и Карим Бензема. 

(Не)очакваната постъпка в Реал Мадрид

Настоящият кавалер на "Златната топка" не се появи на събитието в Париж, а същото направиха и останалите възможни представители на Реал Мадрид, които поради една или друга причина - бойкотираха събитието. 

След анонсираните на крайните резултати обаче стана ясно как са гласували и всички, като се оказа, че един от футболистите на европейските шампиони си е позволил да не постави своя съотборник на първо място. 

Става въпрос за капитанът на Австрия - Дейвид Алаба, който под формата на лидер в национален отбор има право да гласува. Той обаче постави на първо място победителя - Лионел Меси, докато Карим Бензема остана втори, а Мбапе - трети. 

Реакцията на феновете на Реал Мадрид и Барселона

Това предизвика изключително негодувание сред самите фенове на Реал Мадрид, които още снощи моментално започнаха да коментират последните публикации на футболиста с желанието той да напусне клуба. 

Междувременно се появиха и расистки коментари под въпросните постове, а своите мисли изказаха и запалянковци на вечния враг - Барселона, които не пропуснаха да се заядат:

"Дойдох тук, за да пия сълзи. Това ми харесва. Наздраве"

"Остани силен", гласят само част от заядливите реакции, които обаче събраха стотици и хиляди харесвания в рамките на броени часове.

Вижте коя звезда на Реал Мадрид прави всички по силите си да се възстанови за "Ел Класико"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички