Реал Мадрид се готви да замени Еден Азар с друг играч на Челси


Реал Мадрид се готви да замени Еден Азар с друг играч на Челси
Снимка: Getty Images

1948 0

Летният трансферен прозорец все още е далеч, но на Кристиан Пулишич не му липсват потенциални кандидати, които да се превърнат в следващия му отбор. Той бе спряган за един от напускащите Челси в края на сезона.

Пулишич не се справя добре под ръководството на Греъм Потър и не е доволен от статута си. Точно когато изглеждаше, че може да има повече време за игра със "сините" след участието си на Световното първенство, той получи контузия, която го остави извън линията и начело в списъка за трансфери.

След мощните инвестиции на новите собственици на Челси, то клубът се нуждае от финансов баланс и ще трябва да продадат няколко играчи, като сред тях е Пулишич.

Пулишич може да премине в Реал Мадрид?

Още от зимния трансферен прозорец слуховете за потенциални ухажори на Пулишич не спират. Първо беше сочен да продължи кариерата си във Висшата лига с Манчестър Юнайтед, Арсенал или Нюкасъл, след това се появиха слухове, че е в преговори за присъединяване към Милан в Серия А. Също така е свързван с преминаване в Галатасарай в Турция.

Според британския вестник "Daily Mail", Реал Мадрид вече е една от възможностите за американеца, тъй като по всяка вероятност Еден Азар съвсем скоро ще се сбогува с "белия балет". Договорът на Пулишич с Челси е до 2024 година и лондонският клуб може да се принуди да се раздели с него за по-ниска сума от 41 млн. паунда, ако не иска да си тръгне без пари.

Собственикът на Челси вече показа големи амбиции за развитие на Челси, но досега те не се оправдават. Тод Боели дори мисли къде още може да инвестира парите си и е готов да купи отбор от френската Лига 1.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички