"Иска да се докаже": Звезда на Реал Мадрид пред чудо преди Ел Класико с Барселона


"Иска да се докаже": Звезда на Реал Мадрид пред чудо преди Ел Класико с Барселона
Снимка: Getty Images

6888 0

Броени дни остават от началото на серията от "Ел Класико"-та през предстоящите седмици, които първо ще противопоставят Реал Мадрид и Барселона за Купата на Краля, а междувременно ще премерят сили и в Ла Лига, където двата тима си оспорват титлата традиционно. 

Първият двубой между двата тима е едва на 2-ри март, който ще се проведе на "Сантяго Бернабеу" от 22:00 часа българско време и ще може да го проследите НА ЖИВО със SportLive.bg!

Преди срещата обаче и двата тима имат сериозни кадрови проблеми особено сред ключовите си звезди, а те не подминаха и Реал Мадрид. При домакините до последно под въпрос ще остане талантливият Родриго, който се контузи на "Анфийлд" в първия осминафинал от Шампионска лига.

Изключителната промяна около Родриго

Първоначално се предполагаше, че той ще се възстановява около 10 дни, но от испанското издание AS разкриват, че бразилецът е направил абсолютно всичко по силите си да бъде на разположение за предстоящото "Ел Класико", в което за пореден път иска да се докаже.

Според информациите, Родриго е работил с физиотерапевти цял уикенд, като те дори са били в дома му, за да възстановяват играча все по-често и отчетливо. Той иска още във вторник да се завърне в тренировъчния процес, защото ако го стори в сряда - той рискува да излезе срещу Барселона на само една тренировка. 

Вижте големия отсъстващ в Барселона за Ел Класико срещу Реал Мадрид!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички