В Португалия потвърдиха: Винисиус със суеверен избор преди началото на сезона


В Португалия потвърдиха: Винисиус със суеверен избор преди началото на сезона
Снимка: Getty Images

1918 0

Португалският журналист Бруно Андраде излезе с изключителна информация по адрес на една от звездите в Реал Мадрид - Винисиус Жуниор, по адрес на когото се пише изключително много напоследък. 

Причината е, че се предполага за предстояща сериозна промяна около офанзивния играч, който през лятото ще вземе легендарен номер в Реал Мадрид "7". Андраде потвърди, че пред бразилеца стои възможността за подобна промяна след края на сезона, но всъщност той ще може да си избере и "11".

Опциите пред Винисиус и кои футболисти може да "изгорят"

Към момента бившата фланелка на Кристиано Роналдо е в Еден Азар, който на практика не се състезава поради ролята си на твърда "резерва", докато другият номер в момента е в Асенсио, но неговият контракт изтича в края на лятото. 

В допълнение към информацията се оказва, че суперзвездата е можела да смени настоящия си номер "20" още преди настоящия сезон, но не го е сторил поради суеверни причини, а именно - спечеления финал в Шампионска лига срещу Ливърпул, когато единственото попадение в двубоя бе дело именно на бразилеца. 

Вижте по какъв параметър Винисиус достигна легендарния Кройф срещу Ливърпул!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички