Феновете в Испания пред завръщане по стадионите


Феновете в Испания пред завръщане по стадионите
Снимка: Getty Images/Guliver

841 0

Измина една година, откакто привържениците на футбола в Испания не са стъпвали по стадионите. През месец март 2020г., подобно на другите шампионати, от Ла Лига взеха решение първенството да бъде спряно за три месеца, а когато то най-накрая отново бе подновено, стадионите останаха затворени за феновете. Сега изглежда, че ситуацията се променя към по-добро, а президентът на Ла Лига Хавиер Тебас даде своя коментар за ситуацията пред "Marca": 

"Готови сме за завръщането на зрителите по трибуните, но първо трябва да обсъдим с испанския спортен съвет възможните дати и броя на феновете."

Хавиер Тебас обяви, че решението до голяма степен зависи от темпа на ваксинация в Испания и изрази надежда, че мачовете ще могат да се играят пред публика още в края на настоящия сезон.

"Надявам се, че феновете ще бъдат на нашите стадиони през последните няколко мача от сезона, но Съветът и министрите трябва да обсъдят това със здравните власти. Нека да видим какъв ще бъде процесът на ваксинация. Може би публиката ще бъде допусната в средата на април или началото на май", завърши Тебас.

За последните разкрития около "Барсагейт" можете да прочете ТУК

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички